SiQ Terapeut uddannelsen

SiQ Terapeut


- en psykospirituel uddannelse i Hjertes EnergiSiQ Terapeut uddannelsen

Er en moderne psykospirituel toårig uddannelse som udvikler krop, sind og ånd. SiQ er læren om den spirituelle intelligens gennem Hjertets energi.Hvad kan en SiQ Terapeut

En SiQ Terapeut er i stand til at arbejde med psykologisk spiritualitet, når spiritualiteten er under opvågning og udvikling hos det enkelte menneske.


Som SiQ Terapeut er du uddannet til at vejlede, coache og undervise mennesker til at finde rundt i livet, når spiritualiteten banker på døren og hjælpe med at åbne for den nye livsvej.


Som SiQ Terapeut kan du sætte mennesker i stand til at håndtere og omsætte det nye, der sker i krop og sind, når spiritualiteten vågner på menneskets udviklingsvej.


En SiQ Terapeut kan vejlede personer, som er under psykospirituel udvikling til at forstå deres indre billedsprog, som kan være nyt for dem. De kan lede mennesker ind i en sund spiritualitet, som er fri for dogmer, angst, uro og manglende selvfølelse.

 


Hvem kan tage uddannelsen.

Det kan alle, alternative behandlere, lærer, sygeplejersker, plejepersonale. læger, almene psykologer, psykiater samt almene psykoterapeuter.


Den bruges først og fremmest af dem, der ønsker at bruge uddannelsen som udøvende behandler med titel som SiQ Terapeut en spirituel Psykoterapeut.


For alle der ønsker at udvikle sit eget sind, åbne sit hjerte og få indsigt i spiritualitetens teoretiske og praktiske del.


Den er for alle behandlere og undervisere, som ønsker at lede andre til et rigere og sundere spirituelt liv. Den kan bruges i sundhedssektoren, i den alternative sektor, i psykiatrien, i folkeskolen m. m. Den kan bruges på alle relevante sundhedsfaglige uddannelser.


Uddannelsen er en veskelvirkning mellem terori og praksis, som udbygges og uddybes hvert år.
SiQ-Huset

Krunderupparken 58

7500 Holstebro
Tlf.: 2938 2570

Mail: jette@siq-huset.dk

CVR-nr: 31560276