Hypnose


Hvad er hypnose


Hypnose er hjælp til at slippe gamle følelses- og tankemønstre gennem indsigt og erkendelser.


Med hypnose kan du arbejde med din underbevidsthed. Du kan gennem dit arbejde med din underbevidsthed ændre dine tankevaner og adfærd.


En af fordelene ved at arbejde med hypnose er, at det kan bruges på næsten alle problemer og områder af livet. Samtidig er der i dag flere og flere, der erkender, at sindet har en stor indflydelse på vores fysiske og mentale velvære.


I mit daglige arbejde med hypnose er der mange emner, der kan komme frem, jeg arbejder primært med angst, børn og unge, eksamens angst, rygestop, selvværd og

vægtreduktion.Sådan foregår det


Først ringer eller skriver du til mig og bestiller en tid. Når du kommer første gang, starter vi med en samtale omkring dit problem eller det du gerne vil bearbejde. I samtalen kommer vi også ind på, hvad du gerne vil opnå med forløbet.


Efter samtalen kommer du til at sidde i en stol/ligge på en briks og du bliver sat i hypnose. Vi arbejder med det, vi er blevet enige om under samtale. Nogle gange skal du bare lytte og andre gange, stiller jeg dig nogle spørgsmål. Det kan også være, at jeg bringer dig tilbage til en oplevelse, du har haft tidligere.


Til sidst tæller jeg dig stille og roligt ud af hypnosen, og vi har en kort snak om oplevelsen af det, der er foregået.Hvad er hypnoterapi


I hypnoterapien bruges hypnosen i et længere forløb, når du vil arbejde med en forandring proces.
SiQ-Huset

Krunderupparken 58

7500 Holstebro
Tlf.: 2938 2570

Mail: jette@siq-huset.dk

CVR-nr: 31560276